torstai 21. kesäkuuta 2012

21.6.2012

Pitkästä aikaa täällä taas kirjoittelemassa, ihan ensiksi hyvää juhannusta kaikille. Oli loman jälkeinen ensimmäinen työviikko ja mikäs sen mukavampaa, kuin hoitaa se vara-autolla pitkää päivää tehdessä. Olivat keksineet mulle vähän lisää töitä tuossa loman aikana vielä, ihan niinkuin ei edellisissä ollut tarpeeksi. Täytyy varmaan pitää pieni kehityskeskustelu pomojen kanssa, tai no katellaan ku saa oman auton ja kunnon 5 päivän työviikon, että miten se menee sitten. Sitä ei meinaa hetkeen tule, ensi viikolla kun on Tuska-festarit ja perjantai otettu vapaaksi. Seuraavaltakin viikolta otettu maanantai vielä vapaaksi, ihan varuiksi kuljettajan todennäköisesti puutteellisen ajokunnon takia.
Ja sitten itse asiaan... Tuli meinaa taas tänään vaihteeksi puhelua konttorille meikäläisen käytöksestä töissä. Meni yhden nimeltämainitsemattoman firman pahvirullakkoa tyhjentämään, ongelmia ko. paikassa on ollut ennenkin. Rullakkoa ei saa liikutettua mihinkään, koska edessä on kaikkea muuta tavaraa, lisäksi se on niin perseelteen täytetty, että todennäköisesti olisi jokatapauksessa levinnyt matkalle koko paska. No, siinä sitten joku veijari alkaa kantelemaan KÄSIN niitä pahveja meikäläisen autolle. Oli sen verran pitkä päivä/ viikko jo takana, että alkoi vituttamaan. Otin jakkaran ja istahdin siihen viereen seuraamaan, meikäläinen kun ei ole siivooja. Sitten siihen tuli joku toinen veijari, joka ensitöikseen kommentoi jotain "ai siinä se työpäivä kuluu joutuisasti". Ilmoitin mielestäni ihan kohteliaasti, että "kas kun ei tuo siivous kuulu toimenkuvaani, eikä myöskään pahvien kantaminen autolle, vaan ainoastaan sen rullakon tyhjennys, jotta voin kyllä poistua tästä istumastakin, jos niin häiritsee, että tullaan taas ensi kerralla kattomaan josko sen rullakon saisi sieltä otettua". No, kyseinen kaveri liittyi sitten kantamisporukkaan toiseksi henkilöksi, itse jatkoin istuskelua. Kommentoin kyllä välillä sitäkin, että "olis muuten muutakin ajoa, kuin istuskella täällä, että meneekö teillä vielä pitkäänkin?". Seuraavaksi paikalle iskeytyy noin 30-vuotias blondineito, jonka ainoa kysymys oli "Mikä sun nimi on?". Annoin tietysti oman nimeni, kysyin, että haluaako neiti vielä puhelinnumeronkin, mutta ei vastannut kyselyyn. Sääli, olihan se ihan naitavan näköinen. Arvasin, että kohta se puhelin soi konttorilla ja sen jälkeen pirisee allekirjoittaneen kännykkä vihaisesti.
Eipä muuten itseasiassa edes sitten soinut, oli pakko ihmetellä toimistolla käydessä päivän päätteeksi, että eikö ne muka soittaneet sieltä helvetin firmasta tänne? No, olihan ne soittaneet ja kerroin sitten oman näkökulmani tapahtuneesta. So fuckin' what. Niin makaa kuin petaa ja niin eespäin. Jos se rullakko ei sieltä ensi kerralla liiku autolle, niin lähden helvettiin sitten samalla sekunnilla. Periaatteessahan mä olin vaan kohtelias odottaessani, että saavat pahvit kärrättyä kyytiin.
Mutta se niistä työasioista tällä kertaa, koska juhannuksenvietto on alkanut. Se tietää omalta osaltani helvetisti grillausta, saunomista, heavy metallia, jalkapalloa töllöstä ja kenties sitä muutaman oluenkin ottaa. Kippis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti