tiistai 24. huhtikuuta 2012

24.4.2012


Seuraa päiväkirjan ylimääräinen uutislähetys, sillä juuri saamiemme tietojen mukaan kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on käynyt paskalla. Päiväkirjan saamien kohutietojen mukaan, kansanedustaja on myös pyyhkinyt ylimääräiset ruskeat mähmät pois takapuolestaan vaalealla paperilla. Kansanedustaja "Tepa" itse kiistää moiset kohusyytteet ja antaa päiväkirjalle ainoastaan seuraavan kommentin tapahtuneista; "En varmasti ole moista asiaa tehnyt, viekää vaikka vankilaan saatana."
Hakkarainen kertoo, että kyseessähän on hänen avustajansa, joka on erehdyksessä kävellyt julkisen käymälän ohi ihmettelen, että missäköhän se Teuvo mahtaa olla? Tästä avustajan suuresta erehdyksestä johtuen epäilee koko eduskuntaryhmä sekä ennen kaikkea Suomen johtava uutismedia, onko tapahtunut rikos? Onko tehty vääryyttä? Onko Teuvo itse SAATANA? Pitääkö Niinistön erota? Rasisteja kaikki tyynni. Blaah blaah blaah...
Yllä oleva teksti on täyttä paskaa, siinä ei ole totuuden häiventäkään. Allekirjoittanutta ei itseasiassa kiinnosta politiikka suoraan sanottuna vitunkaan vertaa, mutta ihmetyttää silti iltapäivälehtien hakemalla hauetut uutiset. Hakkarainen sitä, Hakkarainen tätä, Hirvisaari välillä tota ja sitten vielä Eronen tota. KUKA tahansa, joka luki tämän avustaja Erosen blogikirjoituksen ymmärsi samointein, että kyseessä oli pelkkä satiirinen kirjoitus. Jopa allekirjoittanut, jota ei politiikka kiinnosta muuten juuri pätkääkään, on sen verran yleissivistynyt, että tajusi asian ytimen.  Ytimenä oli huumori, terve huumori joka meni ehkä hiukan "mustan huumorin" puolelle, mutta hyvän maun rajoja siinä ei missään tapauksessa ylitetty.
Iltapäivälehdet sen sijaan kehittävät tästä kohuotsikon, joka saa koko eduskunnan pohtimaan asioita. Samoin kävi tämän herra Hakkaraisen vierailun kanssa jossain peräkylän mopotallilla, nyt ollaan varmaan perkele tekemisissä jonkun prätkäjengin kanssa. Voi vittu, mitä sitten?
Koko valtakunnan media sekä eräät henkilöt eduskunnassa näyttävät olevan, Kai Suikkaselta lainatuin sanoin, diipadaapajuupajoopa-porukkaa, jota kiinnostaa ihan helvetin paljon tämmöiset "muka" kohuotsikot, "kohuaiheet" jne. Koko vitun Suomen valtakunta näyttää olevan pelkää saatanan kohua täynnä.
Eikö nyt olisi helvetin korkea aika keskittyä oikeisiin asioihin, eikä siihen, mitä Tepa linkittää fb-profiilissaan, mitä Hirvisaaren Jampan avustjaa kirjoittaa blogissaan tai hakkaako Sale hanskaa iltaisin?
Kun pitäisi keskittyä oikeiden asioiden ratkaisemiseen ja väärien kitkemiseen, niin iltapäivälehdet ja sitä kautta myös eduskunta keskitttyy harva se päivä siihen, että onkohan sen Hakkaraisen vessapaperi ollut tarpeeksi tummaa, vai täyttääkö tämäkin tarpeilla käynti rasistisen teon piirteet?
Allekirjoittanut ei ymmärrä edelleenkään politiikasta yhtään mitään, vaan ajelee mieluummin autollaan tyhjentämässä jäteastioita yksinkertaisena ihmisenä. Huvittaa vaan nämä viime viikkojen "kohu-uutiset", joista ei näytä loppua tulevan. Jos tämä on nyky ajan politiikkaa, niin muistakaapa 6 vuoden päästä presidentinvaaleissa nimi Riku Mäkinen; pelkkää paskaa vuodesta 1980.

PS:Anteeksi "Tepa" tulevat iltalehden "kohuotsikot", koska linkitän tämän kohta fb-seinällesi ja teksti sisältää muutaman kirosanan. Perkele, olisi varmaan pitänyt ne pyyhkäistä pois sieltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti