perjantai 10. toukokuuta 2013

10.5. - Jäätävää jääkiekkoanalyysia ( osa2)

Olihan tuo ihan saatanan hyvä peli Suomelta Venäjää vastaan, loputulos 3-2 toi täydet pisteet ja siitä on oltava tyytyväinen. Paskakuskin Päiväkirja ei ole kuitenkaan hakemassa tyytyväisyyttä, vaan vikaan menneitä asioita. Kyllä, Suomi voitti Venäjän 3-2, mutta parannettavaakin on.
Puolustus: Puolustus oli tänään jopa yllättävän tiukka, Eipä nuo Venäläiset mitään ilmaisia maalnitekopaikkoja saaneet, Vielä toivoisin enemmän laukauksia siniviivalta, etenkin kun tiedetään että vastassa on epävarma maalivahti. Venäjäpeli 9/10
Hyökkäys: Pyörittelyä kulmissa, etsitään jotain satavarmoja maalintekopaikkoja? Ei toimi. Kiekkoa maalille ja riparit sisään. Ei mestaruus tule pelkillä hienoilla maaleilla! Räkämaalit puuttuu, kun niitä ei edes yritetä. 6/10.
Maalivahtipeli: Raanta torjui kaiken minkä pystyi. Mitään maagista ei nähty, pari hienoa koppia toki. Ei voinut maaleille mitään, mutta kahdesta päästetystä maalista ei päiväkirja anna täysiä pisteitä. 9/10.
Valmennus: Jalonen on kyllä niin ulapalla, että se varmaan katsoo jostain Tamin koosteista kaikki mahdolliset ratkaisut seuraavaan peliin. Ei siinä, etteikö Jukka olisi ihan kelpo jengiä kasannut kokoon, mutta pienissä asioissa pitäisi olla hereillä.
Tänään olisi helposti voinut heittää hanskat Melart, Jalasvaara tai kuka tahansa kolmannessa erässä. Mitään hävittävää ei ollut ja seuraavat 2 peliä on Itävaltaa sekä Latviaa vastaan. Jalonen ois voinut näyttää vähän pelisilmää ja laittaa pienen vinkkauksen Melartille, et tuo Ilja ei oo ihan kiva jätkä. Mä en kannata mitään järjettömiä telomisia, mut helposti ois voinu hanskata vähäsen sillai rehdisti. Ei näissä kisoissa voiteta millään neiteilyllä, ja nyt ois ollut mahkuja näyttää se, mut ei.Valmennus 5/10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti