lauantai 7. tammikuuta 2012

8,1

Olihan sekin ihan sysivammainen viikko sitten. Maanantaina lähdin uudella innolla ajelemaan vara-autolla, mutta menihän siinä hermot jos ei vaihteista tomi kuin puolet. Eikä siinä mitään vielä, vaan tiistaiaamuna ei sitten enää mennyt pakki päälle, niin oli vähän pakko luovuttaa koko homma. Soitin korjaamopäälikkölle, joka sanoi oman auton olevan ajokelppoinen parin tunnin päästä, kehä nesteelle aamiaiselle siis.
Joku vesseli on tullut korjaamolle töihin, jaksoi vittuilla, etten aiemmin tuonut autoa huoltoon, kun jarruista on kuulemma enää 2 prosenttia jäljellä ja maksaa korjaus siinä vaiheessa ihan vitusti enemmän."Etkö sä osaa lukea tota sun auton näyttöä?" No, totesin, että olen kyllä odottanut huoltoon pääsyä jo puolisen vuotta. Lähdin vittuuntuneena ajelemaan korjaamolta pois, kun tajusin, ettei vikalistassani mainittu pissapoika toimi vieläkään. Soitin yllä mainitulle kaverille, että "etkö sä osaa lukea noita vikalistoja?". Tais ottaa herneet nenään, mut itepähän aloitti.
Eipä siinä, kurvailin parisen tuntia ajoja pois kunnes jäi sitten kolmannen (ja toivon mukaan viimeisen) kerran ovi jumiin autosta, omastani siis. Onhan se ny aika vitun hankalaa ajaa jätehuoltoa, jos et pääse autosta ulos tai sinne sisäänkään muuta, ku vänkärin puolelta.
Kurvasin takas korjaamolle, yllä mainittu kyrpäotsa otti auton työnalle, mitä lienee sekin tarkoittaa. Sain sen edellisen vara-auton takas, olivat tän muutaman tunnin aikan korjanneet vaihteiston, kun oli kuulemma vaan pikkuvika ollut.
Hermothan sitä sitten meni heti alkuviikosta, ja kun meikäläinen on melko lailla niin sanottu "mieliala pelaaja", ni saattoi heittää läskiksi koko viikon. Kaveri kävi jeesimässä 2 päivää, ni tuli sitten ajettua jotenkuten kuitenkin kaikki. Viimeiset vedin loppiasena aamupäivällä, että haistakaa vittu kaikki lomalla olleet.
Oli oma työjuhtani pestynä ja komeana työpaikan pihalla perstaina, tästä innostuneena soitin korjaamopäällikölle, että onko se saatana korjattu? No, ei tietenkään ole, mutta kuulemma alkuviikosta taas lupailevat. No, ei siinä mitään. Onhan toi vara-auto ihan ok, varsinkin nyt ku siinä toimii kaikki vaihteet. Onhan se ihan vitun hidas töihin, mutta paskaako minä siitä stressaamaan... tuntipalkalla ku olen. Jotta hyvää vuoden alkua 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti