torstai 18. huhtikuuta 2013

18.4.2013 - Presidenttinne Riku Mäkinen?


No niin, ladiis and geentelmannit, tytöt ja pojat, ja miksei transutkin. Kuten osa teistä varmaan on huomannut, niin perustin facebookiin ryhmän, joka pohjautuu ajatuksiini alkaa seuraavaksi tasavallan presidentiksi.

Ymmärrän hyvin sen, että 99,9 prosenttia teistä ryhmään kutsutuista ja tätäkin tekstiä lukevista ottavat asian huumorilla, enkä todellakaan loukkaannu näistä huumoriheitoista. Itsekin perustin tämän kyseisen ryhmän pienessä humalatilassa ja huumoripohjalta, mutta tarkemmin asiaa ajateltuani, niin olen kyllä käytännössä ihan valmis yrittämään ihan aikuisten oikeasti.

Mua vituttaa henk.koht. se, että viimeaikaiset pressamme eivät ole saaneet MITÄÄN järkevää aikaa. On tietenkin faktaa, että presidentiltä on nykypäivänä poistettu päätösvaltaa, mutta jumalauta! Jos sun arvonimi on Suomen Tasavallan Presidentti ja sä ärähdät jostain asiasta, niin kyllä sitä vielä tänäkin päivänä kuunnellaan, oli päätösvaltaa tai ei.

Mainitkaa mulle 5 asiaa, mitä Sale Niinistö tai ex-pressa Tarja Halonen on tehnyt tai teki aikakautensa aikana semmoista, mihin meikäläinen ei pystyisi? Kyllä meinaa allekirjoittaneen aikakaudella alkaisi ihan eri kuviot, päätösvaltaa tai ei. Se on sillä tavalla, että ku Presidentti Mäkinen ilmoittaa kansanedustajille tai hallitukselle, että nyt pitää jossain asiassa jotain tapahtua, niin silloin sitä alkaa myös vittu tapahtua.

Tai toinen vaihtoehto on tietysti, että mä mölisen aikakausilehdille jatkuvasti, että ku ei ne saatana saa siellä tolppatalossa mitään aikaiseksi. Ei kai ne pressalta voi puhelinta kuitenkaan pois ottaa? Tällä lähdetään kannattajat kuulkaa Kekkosen aikoihin takaisin! Se mitä Mäkinen sanoo, niin sillä mennään. Ja rauhoittaakseni hieman itseänikin, niin tarkoitus ei tietenkään ole alkaa sotkea kaikkia Suomen kuvioita omin käsin, vaan laittaa ryhtiä niihin ”ammattilaisiin” joiden tehtävänä on hoitaa asioita. Pitää perehtyä vissiin hiukan enempi politiikkaan jossain vaiheessa, jotta ymmärtää kaikki kuviot täysin. Ihan vaan siksi, että voi ensimmäisenä ärähtää niistä, että nämä kuviot ovat täysin päin persettä

Kyllä, myönnän tämän edes ehdokkuuteni olevan vielä tällä hetkellä täysin utopistista ajattelua, mutta onko se mahdotonta? Se on teidän päätöksenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti